Aktiiviraha palvelee sinua 3.12.2018 alkaen uudessa numerossa:

Kuluttaja-asiakkaat 010 444 2600

Myyjäliikkeet 010 444 2601 (Luottopäätökset) ja 010 444 2602 (Myynnintuki)

 

Aktiiviraha betjänar dig på nytt nummer från och med 3.12.2018:

Konsumenter 010 444 2600

Säljföretag 010 444 2601 (Kreditbeslut) och 010 444 2602 (Säljstöd)

 

Ajankohtaista

 

Huoltokatko la 20.10. klo 21 - su 21.10.2018 klo 06

Järjestelmän huoltotöiden aikana käteisnostot Otto.-automaateista eivät toimi. Myös kortin käytössä saattaa olla ongelmia. 

Huoltokatko sunnuntaina 16.9.2018 klo 03-13

Huoltokatkon aikana voit tehdä korttiostoja Aktiiviraha-kortillasi, mutta käteisnostot Otto.-automaateista eivät toimi.

Kesämuistoja

Olemme saaneet Aktiiviraha-kortinhaltijoilta upeita, lämpimiä kesämuistoja. Sukella mukaan kesäisiin muistoihin tästä .

Asiakastoiveita kuunneltiin: Aktiiviraha-kortilla Finnair Plus -palkintopisteitä

Handelsbanken Rahoituksen liikkeellelaskeman Aktiiviraha-kortin haltijat voivat jatkossa ansaita Finnair Plus -palkintopisteitä. Pisteitä kertyy kaikista Aktiiviraha-kortilla maksetuista ostoista. -Olemme useissa eri yhteyksissä kysyneet asiakkailtamme, mitä etuja ja ominaisuuksia he toivoisivat Aktiiviraha-kortilleen. Näissä kyselyissä erilaiset bonukset tai hyvitykset kortilla maksetuista ostoista ovat säännöllisesti nousseet esiin. Päätimme toteuttaa asiakkaidemme toiveen. Lue lisää Finnair Plus -edusta tästä.

Muutos - korttiin ei voi itse valita tunnuslukua 

Aktiiviraha-kortinhaltija ei voi tällä hetkellä itse valita korttinsa tunnuslukua. Toistaiseksi kaikki kortinhaltijat saavat satunnaisesti valitun tunnusluvun. (25.10.2016)

Mastercard SecureCode -palvelu otettu käyttöön

Aktiiviraha Mastercard -kortit on tammikuussa liitetty Mastercard SecureCode -palveluun, joka lisää verkkomaksamisen turvallisuutta. SecureCode-palvelu analysoi tekemäsi verkko-ostokset ja arvioi, tarvitseeko osto vahvistaa kertakäyttöisellä salasanalla, joka lähetetään tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Lue tästä lisää SecureCode-palvelusta ja nettiostosten maksamisesta. 

Löydät ajankohtaiset Aktiivirahan kanta-asiakasedut nyt myös Cardusta

1.9.2015

Aktiiviraha on aloittanut yhteistyön Cardun kanssa. Ajankohtaiset kanta-asiakasedut löydät jatkossa myös Cardusta. Käy tutustumassa ja aktivoi oma Aktiiviraha-korttisi: www.cardu.com/aktiiviraha

Cardu-mobiilikorttisovellus tuo kanta-asiakas-, jäsen- ja muut etukortit älypuhelimeen, jossa ne ovat helposti saatavilla. Mobiilikortit ovat tallessa puhelimessa ja aina mukanasi. Cardu auttaa myös löytämään lähimmän liikkeen, josta tarjous on saatavilla.

Onneksi oli Aktiiviraha, se pelasti tilanteen

Tässä Matin lähettämä tositarina, joka päättyy onnellisesti.

Maksuaikaa kesän hankinnoille

Muistathan, että Aktiiviraha-kortin haltijana voit maksaa ostosi myös pienemmissä korollisissa kuukausierissä. Käytössäsi on myös Tilinosto-palvelu. Sen avulla voit siirtää käteistä luotolta pankkitilillesi. 

Tiesitkö, että voit pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa?

Kun olet hoitanut luottoasi mallikkaasti, voit saada kevennystä talouden menoihin lyhennysvapaalla kuukaudella. Lyhennysvapaan kuukauden aikana saat tiliotteen tapahtumistasi, mutta et maksa mitään. Täytä hakemus.

Tilapäinen häiriö

6.5.2016

Järjestelmäpäivityksestä johtuen hrasiakaspalvelu.fi:ssä saattaa ilmetä ongelmia. Jatka palveluun tästä.

Kysymyksiä ja vastauksia lähiluettavasta kortista

31.3.2014

Miten käytän lähiluettavaa korttia ostojeni maksamiseen? Lähiluettavaa korttia (lähimaksuominaisuutta) voidaan käyttää pieniin, enintään 25 e maksuihin. Kun maksat lähimaksuominaisuudella... Lue lisää ›