Kortin käyttö

Aktiiviraha-kortilla voi maksaa isot ja pienet ostokset. Kortti käy lähes missä tahansa: Suomessa, ulkomailla ja netissä.
Voit maksaa ostokset 50 euroon asti ilman tunnuslukua.

Aktiiviraha-kortin kuva ja oransseja iconeita

Kaksi kätevää tapaa käyttää korttiasi

Normaalikäytössä saat kaikille kortilla maksamillesi ostoille noin kuukauden korotonta maksuaikaa. Sen jälkeen voit päättää, maksatko ostoksesi kerralla tai pienemmissä korollisissa kuukausierissä.

Kun haluat hyödyntää edullisia maksuaikatarjouksia myyjäliikkeissä, poikkeavat maksuajat ja korko normaalikäytöstä. Sinulla voi samanaikaisesti olla käytössäsi useampia maksuaikatarjouksia ja voit hyödyntää niitä aina käyttövarasi puitteissa.

Kaikista ostoista saat yhden yhteisen laskun.

Todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2020). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 
12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.
 

Maksusuunnitelma

Helpotusta arkeen

Koronavirukseen liittyvä poikkeustilanne on muuttanut meidän kaikkien arkea. Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä – se on tärkeintä. Tärkeäksi nousee kuitenkin myös oman talouden tilanne. Ehkä olet joutunut äkkiä työttömäksi tai lomautetuksi – ja jotenkin pitäisi pakollisista menoista selviytyä. 

Haluamme auttaa sinua pääsemään pahimman yli. 
Keräsimme tähän sinulle muutamia käytännön neuvoja.
 

Käytä hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Näytä jälleenmyyjät

Evästeet (Cookies)                       Saavuttetavuusselosteet

© Svenska Handelsbanken AB (publ)