Kortin käyttö

Aktiiviraha on kortti jokapäiväiseen käyttöön. Kortti käy lähes missä tahansa: Suomessa, ulkomailla ja netissä. Voit maksaa kortilla isot ja pienet ostokset. Aktiiviraha on lähiluettava kortti, joten voit maksaa ostokset 50 e asti ilman tunnusluvun näppäilyä lähilukua soveltavissa myyntipisteissä.

Kaksi kätevää tapaa käyttää korttiasi

Normaalikäytössä saat kaikille ostoille noin kuukauden korotonta maksuaikaa. Sen jälkeen voit päättää, maksatko kaikki ostoksesi kerralla tai pienemmissä korollisissa kuukausierissä.

Kun haluat käyttää hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia yhteistyökumppaniemme liikkeissä, poikkeavat maksuajat ja korko normaalikäytöstä.  Sinulla voi samanaikaisesti olla käytössäsi useampia maksuaikatarjouksia ja voit käyttää niitä hyväksesi aina kun haluat.

Normaaliehdoin ja maksuaikatarjousta hyödyntämällä tehdyistä ostoista saat yhden laskun.

Todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 euroa/kk ja vuosimaksu 30 euroa toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 25,67 %, (09/2018), kun nimelliskorko on 12,558 %. Arvioitu 1500 euron luoton maksettavaksi tuleva kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1694,04 euroa. Laskennassa on oletettu, että luottoaika on yksi vuosi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä, 141,17 euron eränä kuukauden välein ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.