Kortin käyttö

Aktiiviraha-kortilla voi maksaa isot ja pienet ostokset. Kortti käy lähes missä tahansa: Suomessa, ulkomailla ja netissä. Voit maksaa ostokset 50 euroon asti ilman tunnuslukua.

Kaksi kätevää tapaa käyttää korttiasi

Normaalikäytössä saat kaikille kortilla maksamillesi ostoille noin kuukauden korotonta maksuaikaa. Sen jälkeen voit päättää, maksatko ostoksesi kerralla tai pienemmissä korollisissa kuukausierissä.

Kun haluat hyödyntää edullisia maksuaikatarjouksia myyjäliikkeissä, poikkeavat maksuajat ja korko normaalikäytöstä. Sinulla voi samanaikaisesti olla käytössäsi useampia maksuaikatarjouksia ja voit hyödyntää niitä aina käyttövarasi puitteissa.

Kaikista ostoista saat yhden yhteisen laskun.

Todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 euroa/kk ja vuosimaksu 30 euroa toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 25,67 %, (04/2019), kun nimelliskorko on 12,558 %. Arvioitu 1500 euron luoton maksettavaksi tuleva kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1694,04 euroa. Laskennassa on oletettu, että luottoaika on yksi vuosi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä, 141,17 euron eränä kuukauden välein ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Käytä hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Näytä jälleenmyyjät

© Svenska Handelsbanken AB (publ)