Käteistä automaatista tai suoraan tilille 

Käteistä automaateista

Aktiiviraha-kortilla voit nostaa käteistä kaikista Mastercard-tunnuksin merkityistä automaateista ympäri maailman.  Voit nostaa käteistä käyttövarasi puitteissa, enintään  1000e/päivä ja 2 000 e/viikko. Käteisnostot ovat korollisia nostopäivästä lähtien. Otto-automaatit löydät tästä.

Käteistä tilillesi - tee tilinosto

Kun tarvitset suuremman summan käteistä käyttöösi, kannattaa käyttää Tilinosto-palvelua. Tilinoston avulla voit, käyttövarasi puitteissa, siirtää käteistä omalle pankkitilillesi.

Tilinostoa voit hakea tällä sähköisellä lomakkeella (tunnistautuminen pankkitunnuksilla). Siirrämme hakemasi summan pankkitilillesi viiden työpäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Tilinoston maksat takaisin luoton ehtojen mukaisesti.

Pienin siirrettävä summa on 1000 euroa. Jos haluat siirtää koko käyttövarasi verran rahaa, merkitse rasti kohtaan "käyttövara".
 

Maksusuunnitelma

Helpotusta arkeen

Koronavirukseen liittyvä poikkeustilanne on muuttanut meidän kaikkien arkea. Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä – se on tärkeintä. Tärkeäksi nousee kuitenkin myös oman talouden tilanne. Ehkä olet joutunut äkkiä työttömäksi tai lomautetuksi – ja jotenkin pitäisi pakollisista menoista selviytyä. 

Haluamme auttaa sinua pääsemään pahimman yli. 
Keräsimme tähän sinulle muutamia käytännön neuvoja.
 

Käytä hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Näytä jälleenmyyjät

Evästeet (Cookies)                       Saavuttetavuusselosteet

© Svenska Handelsbanken AB (publ)