Maksaminen myymälässä

Aktiiviraha on Mastercard-kortti, jolla maksaminen onnistuu lähes kaikkialla maailmassa.

Korttia voit käyttää yhtä lailla arkisten kuin vähän isompien ostosten maksamiseen. Kun maksat ostot Aktiiviraha-kortillasi saat maksuaikaa ostoillesi ja halutessasi voit hyödyntää edullisia maksuaikatarjouksia myyjäliikkeissä.

Lähimaksaminen

Aktiiviraha on lähiluettava kortti, joten voit maksaa ostokset 50 euroon asti ilman tunnuslukua.

Myös lähimaksamisessa myyjä syöttää ostoksen summan maksupäätteeseen. Ostoksesta saat kuitin normaaliin tapaan, jos niin haluat. Jos et halua käyttää kortin lähilukuominaisuutta, voit maksaa ostokset viemällä kortin maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

HUOM! Turvallisuussyistä lähilukumaksupääte vaatii aika ajoin myös 50 € tai sitä pienemmän maksun varmistamisen, jolloin kortti syötetään maksupäätteeseen ja näppäillään tunnusluku.

Lue lisää kortin turvallisesta käytöstä täältä

Maksuaikatarjous

Hyödynnä edullisia maksuaikatarjouksia

Voit sopia Aktiivirahan tarjoavan myyjäliikkeen kanssa edullisemmasta maksuajasta ostoillesi. Ostosta tehdään myyjän kanssa erillinen kampanjaostotosite. Voit hyödyntää useita eri maksuaikatarjouksia samanaikaisesti. Saat kaikista kortilla tekemistäsi ostoista yhden yhteisen laskun.

Aktiivirahaa tarjoavia myyjäliikkeitä löytyy laajasti ympäri Suomen.

Esimerkki:

Maksuaikaa 10 kk tasaerissä

  • Käteishinta 2 449 euroa tai 249 euroa/kk
  • Korko 0 %
  • Tilinhoitopalkkio 5 euroa/kk
  • Maksuaikakampanjan perustamismaksu 30 euroa (1. laskulla)
  • Todellinen vuosikorko 7,37 %
  • Luottohinta 2 529 euroa

Muun muassa näistä myyjäliikkeistä saat maksuaikatarjouksia:

Gigantti logo

Power logo

Stemm logo

TUI logo

Veikon kone logo

 

Todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 euroa/kk ja vuosimaksu 30 euroa toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 25,67 %, (04/2019), kun nimelliskorko on 12,558 %. Arvioitu 1500 euron luoton maksettavaksi tuleva kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1694,04 euroa. Laskennassa on oletettu, että luottoaika on yksi vuosi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä, 141,17 euron eränä kuukauden välein ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Maksusuunnitelma

Ongelmia luottosi takaisinmaksussa?

Koronavirukseen liittyvä poikkeustilanne on muuttanut meidän kaikkien arkea. Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä – se on tärkeintä. Tärkeäksi nousee kuitenkin myös oman talouden tilanne. Ehkä olet joutunut äkkiä työttömäksi tai lomautetuksi – ja jotenkin pitäisi pakollisista menoista selviytyä. 

Haluamme auttaa sinua pääsemään pahimman yli. 
Keräsimme tähän sinulle muutamia käytännön neuvoja.
 

Käytä hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Näytä jälleenmyyjät

© Svenska Handelsbanken AB (publ)