Lisää lähimaksamisesta

Lähimaksamiseen soveltuvan kortin ja maksupäätteen tunnistat tästä tunnuksesta: 

Contactless pos

Lähimaksamisen turvallisuus

Lähimaksaminen perustuu sirumaksamiseen, joka takaa maksutapahtuman turvallisuuden. Lähimaksukortit käyttävät NFC–tekniikkaa (Near Field Communication), joka tarkoittaa maksukortin ja maksupäätteen välistä suojattua dataliikennettä.

Ilman tunnuslukua tehtyjen lähimaksutapahtumien määrää ja kokonaisarvoa on rajoitettu. Suomessa yksittäisen lähimaksutapahtuman enimmäissumma on 50 euroa. Aika ajoin maksupääte vaatii myös alle 50 euron ostosten hyväksymistä tunnusluvulla. Näin varmistetaan, että kortti on oikean kortinhaltijan hallussa eikä vääriin käsiin joutuneella kortilla voi tehdä useita ostoksia. Samaa ostoa ei pysty maksamaan vahingossa kahdesti.

Lähimaksuominaisuus lisää korttimaksamisen turvallisuutta: ilman tunnuslukua tehtävät maksut vähentävät mahdollisuuksia tunnusluvun urkintaan eikätunnusluku päädy rikollisen käsiin.

Jos havaitset korttisi kadonneen, muista sulkea korttisi viipymättä soittamalla sulkupalveluun, p. 020 333.

 

Maksusuunnitelma

Helpotusta arkeen

Koronavirukseen liittyvä poikkeustilanne on muuttanut meidän kaikkien arkea. Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä – se on tärkeintä. Tärkeäksi nousee kuitenkin myös oman talouden tilanne. Ehkä olet joutunut äkkiä työttömäksi tai lomautetuksi – ja jotenkin pitäisi pakollisista menoista selviytyä. 

Haluamme auttaa sinua pääsemään pahimman yli. 
Keräsimme tähän sinulle muutamia käytännön neuvoja.
 

Käytä hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Näytä jälleenmyyjät

Evästeet (Cookies)                       Saavuttetavuusselosteet

© Svenska Handelsbanken AB (publ)