Maksaminen ulkomailla ja verkossa

Aktiiviraha-kortti on kansainvälinen Mastercard, maksuaika- ja luottokortti, joka käy maksuvälineenä lähes kaikkialla – Suomessa, maailmalla ja verkossa.

Maksaminen ulkomailla

Ulkomailla matkustaessasi sinulla on aina tasaraha ja oikea valuutta, kun maksat kortilla. Muissa valuutoissa kuin euroissa tehdyt ostokset veloitetaan kortilta euroissa. Valuuttakurssina käytetään Mastercard-järjestelmän käyttämää kyseisen valuutan tukkukurssia. Ulkomailla myyjä voi ostohetkellä tarjota myös mahdollisuutta vahvistaa muun valuutan määräinen ostossumma euroissa. Mikäli kortinhaltija valitsee tämän vaihtoehdon, Aktiiviraha ja Mastercard eivät saa tietoa kyseisen oston yhteydessä käytettävästä valuuttakurssista.

Maksaminen verkossa

Tee ostoksia ennestään tutuissa tai yleisesti hyvämaineisissa ja luotettavissa verkkokaupoissa. Aktiiviraha-korttia voit käyttää luottorajasi puitteissa myös verkko-ostoksissa. Lue lisää turvallisesta maksamisesta verkossa tästä.

Maksusuunnitelma

Helpotusta arkeen

Koronavirukseen liittyvä poikkeustilanne on muuttanut meidän kaikkien arkea. Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä – se on tärkeintä. Tärkeäksi nousee kuitenkin myös oman talouden tilanne. Ehkä olet joutunut äkkiä työttömäksi tai lomautetuksi – ja jotenkin pitäisi pakollisista menoista selviytyä. 

Haluamme auttaa sinua pääsemään pahimman yli. 
Keräsimme tähän sinulle muutamia käytännön neuvoja.
 

Käytä hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Näytä jälleenmyyjät

Evästeet (Cookies)                       Saavuttetavuusselosteet

© Svenska Handelsbanken AB (publ)