Maksuaikatarjous

Hyödynnä edullisia maksuaikatarjouksia

Voit sopia Aktiivirahan tarjoavan myyjäliikkeen kanssa edullisemmasta maksuajasta ostoillesi. Ostosta tehdään myyjän kanssa erillinen kampanjaostotosite. Voit hyödyntää useita eri maksuaikatarjouksia samanaikaisesti. Saat kaikista kortilla tekemistäsi ostoista yhden yhteisen laskun.

Aktiivirahaa tarjoavia myyjäliikkeitä löytyy laajasti ympäri Suomen.


Esimerkkejä:

Maksuaikaa 10 kk tasaerissä

  • Käteishinta 1500 euroa tai 155 euroa/kk
  • Korko 0 %
  • Kuukausimaksu 4,56 euroa (1500 € luottorajalla)
  • Luottohinta 1546 euroa
  • Todellinen vuosikorko 6,78 %

 

Muun muassa näistä myyjäliikkeistä saat maksuaikatarjouksia:

Gigantti logo

Power logo

Stemm logo

TUI logo

Veikon kone logo

Todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.
 

Käytä hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Näytä jälleenmyyjät

© Svenska Handelsbanken AB (publ)