Korttiisi sisältyy Omavastuuturva- ja Matkaturva -vakuutus

Aktiiviraha-korttiisi kuuluu Omavastuuturva- ja Matkaturva -vakuutus.  Se voi vahingon sattuessa olla tuhansien eurojen arvoinen.

Vakuutusyhtiö Zurichin sivuilta löydät lisätietoja Omavastuuturva- ja Matkaturva -vakuutuksesta sekä korvauksen hakemisesta. Voit myös soittaa vakuutusyhtiön palvelunumeroon.

Zurichin asiakaspalvelu
(09) 42 414 632
arkisin klo 9.15 -17
korttivakuutus [at] zurich.com

Akuutti apu matkan aikana
Zurich Assistance (24h)
+358 942 414 633

Omavastuuturva-vakuutus

Kun kuluttaja saa korvauksen Aktiiviraha-kortilla ostetun yli 50 euron arvoisen esineen varkauden tai vahingoittumisen vuoksi jostakin muusta vakuutuksesta (esim. kotivakuutus, tuotevakuutus) korvaa Omavastuuturva tämän toisen vakuutuksen omavastuun. Omavastuuturva on voimassa enintään 180 päivää osto- tai toimituspäivästä.

Matkaturva-vakuutus sinulle ja perheellesi

Matkaturva tulee voimaan automaattisesti, kun vähintään 50 % ennen ulkomaanmatkan alkamista maksettujen välittömien matkakulujen yhteismäärästä on maksettu Aktiiviraha-kortilla. 

Vakuutukseen kuuluu matkustajavakuutus, matkatavaravakuutus, matkustajan vastuuvakuutus, matkustajan oikeusturvavakuutus ja matkakassaturva kortilla nostetulle käteiselle.

Vakuutusturvaan sisältyy myös Hole-in-one -vakuutus.

Kun vahinko sattuu

Kun vahinko sattuu, ole yhteydessä Zurich-vakuutusyhtiöön. Tästä löydät tarkempaa tietoa vakuutuksista ja korvauksen hakemisesta.