Korttiisi sisältyy Ostoturva-, Omavastuuturva- ja Matkaturva -vakuutus

Aktiiviraha Gold -korttiisi kuuluu Ostoturva-, Omavastuuturva- ja Matkaturva -ryhmävakuutus. Se voi vahingon sattuessa olla tuhansien eurojen arvoinen. 

Huomaathan, että 1.12.2018 alkaen vakuutuksiin tulee muutoksia, joista olemme kertoneet sinulle kirjeitse. Voit lukea kirjeen myös tästä.

Vakuutusyhtiö Zurichin sivuilta löydät lisätietoja Ostoturva-, Omavastuuturva- ja Matkaturva -vakuutuksesta sekä korvauksen hakemisesta. myös soittaa vakuutusyhtiön palvelunumeroon.

Zurichin asiakaspalvelu
(09) 42 414 632
arkisin klo 9.15 -17
korttivakuutus [at] zurich.com

Akuutti apu matkan aikana
Zurich Assistance (24h)
+358 942 414 633

Ostoturva-vakuutus ja Omavastuuturva-vakuutus

Vakuutus kattaa Aktiiviraha-kortilla ostetun yli 50 euron arvoisen esineen varkauden tai vahingoittumisen, kun varkaus tai vahingoittuminen on sattunut enintään 180 päivän kuluessa osto- tai toimituspäivästä.  Omavastuu jokaisessa yksittäisessä vahinkotapauksessa on 50 euroa, matkapuhelimilla, tableteilla, kannettavilla tietokoneilla, mp3-soittimilla,älykelloilla, ja muulla omaisuudella, jota yleisesti kannetaan mukana, omavastuu on 150 euroa.

Omavastuuturva koskee Ostoturva-vakuutuksen piirissä olevaa esinettä ja vahinkoa, kun vahinko on ilmoitettu ja korvaus maksettu toisesta voimassaolevasta omaisuusvakuutuksesta, kuten kotivakuutus, tuotevakuutus tai vastaava.

Matkaturva-vakuutus sinulle ja perheellesi

Matkaturva tulee voimaan automaattisesti, kun vähintään 50 % ennen ulkomaanmatkan alkamista maksettujen välittömien matkakulujen yhteismäärästä on maksettu Aktiiviraha-kortilla.

Vakuutukseen kuuluu matkustajavakuutus, matkatavaravakuutus, matkustajan vastuuvakuutus, matkustajan oikeusturvavakuutus ja matkakassaturva kortilla nostetulle käteiselle.

Vakuutusturvaan sisältyy myös Hole-in-one -vakuutus

Kun vahinko sattuu

Kun vahinko sattuu, ole yhteydessä Zurich-vakuutusyhtiöön. Tästä löydät tarkempaa tietoa vakuutuksista ja korvauksen hakemisesta.