Användning av kortet

Med Aktiiviraha-kortet betalar du både stora och små inköp. Kortet accepteras som betalmedel i Finland, runtom i världen och på nätet. Med Aktiiviraha-kortet kan du betala inköp på upp till 50 euro utan pin-kod.

Aktiiviraha-kortet och ikoner

Två sätt att använda kortet

I vardagsbruk får du alltid ca en månads räntefri betalningstid på dina inköp. Sedan kan du välja att betala bort allt på en gång eller dela upp betalningen i flera räntebelagda månadsrater.

När du vill använda de förmånliga betaltidserbjudanden som våra samarbetspartners erbjuder, avviker betaltider och ränta från normalt bruk. Du kan dra nytta av flera betaltidserbjudanden samtidigt och använda erbjudanden så ofta du vill. 

Du får en gemensam faktura på alla inköp.

Effektiv ränta

Aktiiviraha är en löpande kredit. Den effektiva räntan beräknat för en disponibel kredit på 1500 euro är 24,28 % och det totala beloppetsom ska betalas är 1684,08 euro. Vid beräkningen har man beaktat månadsavgiften som är 0,01 % per dag på kreditgränsen, 4,56 euro per månad. Den nominella räntan är 15,56 % (9/2020). 

Vid beräkningen av den effektiva årsräntan har man antagit att krediten beviljas för ett år från det första kreditutnyttjandet, det återstående kreditkapitalet och kreditkostnaderna blir till fullo betalda genom sista betalningen, krediten återbetalas i 12 lika stora månatliga betalningar på 140,34 euro och att kreditkostnaderna beaktas i enlighet med kreditutnyttjandet och återbetalningar av kapitalet och i enlighet med kreditavtalet. 

Krediten beviljas av Ecster AB, filialverksamheten i Finland, Östersjögatan 11-13, Helsingfors.
 

 
 

Utnyttja förmånliga betaltidserbjudanden

Visa betaltidserbjudanden

Evästeet (Cookies)                      Tillganglighetsutlatande

© Svenska Handelsbanken AB (publ)