Finnair Plus-bonuspoäng med ditt Aktiiviraha-kort!

Du får Finnair Plus-bonuspoäng för varje inköp du betalar med ditt Aktiiviraha-kort. Bonuspoängen samlas då du registrerat dig i Finnair Plus-programmet och meddelat ditt medlemsnummer åt oss. Poängen redovisas månatligen. Insamlade bonuspoäng kan du använda till flygresor eller till inköp i mångsidiga Finnair Shopen.

Finnair Plus-medlemskapet är kostnadsfritt.

Det är enkelt att samla in Finnair Plus-bonuspoäng

Insamlande av poäng börjar så fort som du registrerat dig som Finnair Plus-medlem och meddelat ditt medlemsnummer till oss med denna blankett (identifiering med bank-id).

Agera snabbt, för att bonuspoängen samlas från den tidpunkt vi fått ditt medlemsnummer. Poängen registreras inte retroaktivt. Bonuspoäng får du för de inköp, som du har gjort högst en månad innan vi har fått ditt Finnair Plus-medlemsnummer.

Genom att meddela ditt medlemsnummer till oss, ger du också ditt godkännande till att vi informerar Finnair Abp om Aktiiviraha-kortinnehavarens (innehavare av huvudkortet) Finnair Plus-medlemsnummer samt köpsummor som betalats med kortet för räkning och redovisning av Finnair Plus-bonuspoäng.

Så här får du poäng

Du förtjänar Finnair Plus-bonuspoäng för alla köp som du betalar med Aktiiviraha-kortet: en euro = en poäng. Det är även möjligt att samtidigt samla bonuspoäng från Finnairs andra samarbetspartners. Insamlingen av dessa poäng sker enligt varje enskilt bonusprogram och de poäng får du utöver de poäng som du har samlat in med Aktiiviraha. På kontouttag eller uttag från automater får du inte poäng.

Bonuspoäng redovisas på ditt Finnair Plus-konto månatligen. 

Så här använder du dina bonuspoäng

Du kan använda dina bonuspoäng för resor med Finnair eller inköp i Finnair Shop – där det finns ett brett urval av produkter och tjänster. Poäng som är insamlade med Aktiiviraha-kortet är bonuspoäng och påverkar inte dina nivåpoäng.

Frågor och svar
Hur meddelar jag mitt Finnair Plus-medlemsnummer?

Meddela oss ditt medlemsnummer med denna blankett (identifiering med bank-id). Genom att skicka oss denna information ger du samtidigt ditt samtycke till att Finnair Abp informeras om huvudkortinnehavarens Finnair Plus-medlemsnummer och summan på inköp som gjorts med Aktiiviraha, för kalkylering av bonuspoäng. Finnair får endast totalsumman på inköp, inte uppgifter om enskilda inköp.

För villka inköp får jag Finnair Plus-bonuspoäng?

Du får bonuspoäng för alla inköp som du betalar med Aktiiviraha-kortet, såväl vardagliga inköp som större anskaffningar. Till exempel i mathandel 50 euro = 50 poäng, laddning av resekort 80 euro = 80 poäng, kylskåp 500 euro = 500 poäng, osv. 

Plus-poäng är alltid fulla poäng och de beviljas på fulla euro, d.v.s. om inköpssumman är 100,75 euro får du 100 Plus-poäng.

Bonuspoäng beviljas inte för kontouttag eller för uttag i automater.

Hur kan jag använda mina Finnair Plus-bonuspoäng?

Det finns hundratals förmåner till ditt förfogande! Finnair Plus-bonuspoäng kan du exempelvis använda till Finnairs flyg, tilläggstjänster på flygen eller till inköp i Finnair Plus Shop. I shopen hittar du ett brett urval produkter och tjänster som du kan betala med dina bonuspoäng eller med kombinationen bonuspoäng och pengar. Du kan även skänka poäng till välgörenhet. Du hittar all information om användning av bonuspoäng i adressen www.finnair.fi/plus.

Hur snabbt får jag Finnair Plus-bonuspoängen till mitt konto?

Du får dina insamlade Finnair Plus-bonuspoäng till ditt förfogande månatligen. Utbetalning av bonuspoäng förutsätter att du har skött ditt konto enligt avtalsvillkoren

Ökar de bonuspoäng som jag samlat in med Aktiiviraha-kortet, mina Finnair Plus-nivåpoäng?

Bonuspoäng ökar inte nivåpoäng men om du vill kan du byta bonuspoäng till nivåpoäng. Läs mer om detta alternativ på Finnair Plus-webbplats.

Kan innehavare av Aktiiviraha parallelkort samla Finnair Plus-bonuspoäng?

För inköp som betalas med Aktiiviraha-huvudkortet och med parallelkortet samlas bonuspoäng på ett Finnair Plus-konto. Insamlandet av Finnair Plus-bonuspoäng börjar efter det att du har meddelat ditt Finnair Plus-medlemsnummer till Aktiiviraha. 

Jag hade inte ett Finnair Plus-medlemskonto när jag ansökte om Aktiiviraha-kortet?

När du meddelar ditt Finnair Plus-medlemsnummer till oss senast 30 dagar efter ditt första inköp, hinner du få Finnair Plus-bonuspoäng även för detta inköp.

Var kan jag verifiera statusen på mina insamlade Finnair Plus-bonuspoäng?

På din faktura ser du summan på Finnair Plus -bonuspoäng du har samlat per fakturans utskrivningsdag.

TUI

Betala din TUI-semester förmånligt i rater med Aktiiviraha

Betalningsplan

Hjälp i vardagen

Som följd av Coronaviruset har vår vardag förändrats en hel del. Vi hoppas du och dina anhöriga mår bra – Det är det viktigaste. Det är det många som nu i denna situation drabbas av permittering eller i värsta fall arbetslöshet.

Vi på Aktiiviraha ska göra vårt bästa för att kunna hjälpa dig om den ekonomiska bördan blivit för stor.
Här kan du läsa mer om praktiska råd gällande Coronasituationen.
 

Utnyttja förmånliga betaltidserbjudanden

Visa betaltidserbjudanden

Evästeet (Cookies)                      Tillganglighetsutlatande

© Svenska Handelsbanken AB (publ)